Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Επίσκεψη της Γενικής Ηγουμένης
Pin It

3

Επίσκεψη της Γενικής Ηγουμένης

Μεγάλη χαρά και τιμή αποτελεί η τετραήμερη επίσκεψη στην Εκκλησία της Τήνου της Γενικής Ηγουμένης του Μοναχικού Τάγματος των «Αδελφών των Δούλων του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας», Μητέρας María Corredentora, η οποία στην φωτογραφία ευρίσκεται στα δεξιά του Σεβασμιοτάτου,
Χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου, η Γενική Ηγουμένη, η οποία συνοδευόταν από την Έπαρχο του Μοναχικού Τάγματος για την περιοχή και της Ελλάδος, μητέρα María Virgen Blanca και την Ηγουμένη της μοναχικής κοινότητας της Τήνου μητέρα Μαρίας η οποία συνοδευόταν από την αδελφή Maria Sancti cordis της ίδιας μοναχικής κοινότητας.
Η συνάντηση έγινε σε ένα κλίμα αδελφικό και έγινε αμοιβαία ενημέρωση για την εδώ ζωή της κοινότητας των Αδελφών, αλλά και για την όλη ζωή του νέου αυτού Μοναχικού το οποίο ήδη αριθμεί 1500 Αδελφές που εργάζονται σε πολλές Χώρες του κόσμου.
Ο Σεβασμιότατος δε παρέλειψε να ευχαριστήσει την Γενική Ηγουμένη για τις τρεις αδελφές του αποτελούν την μοναχική κοινότητα του Τάγματος τους στην Τήνου και την ικανοποίηση του ιδίου αλλά και του Κλήρου και των πιστών της Εκκλησίας μας για την παρουσία και την εργασία των Αδελφών.
Η Εκκλησία μας δέχτηκε από τον Κύριο την παρουσία των δύο νέων μοναχικών ταγμάτων στην Τήνο, ενός ανδρικού και ενός γυναικείου σε μια στιγμή που δύο άλλες μοναχικές κοινότητες έκλεισαν δηλαδή των Ιησουϊτών Πατέρων και των Ουρσουλινών Μοναχών.
Η Γενική Ηγουμένη θα έχει την ευκαιρία τις ημέρες που θα παραμείνει στο νησί της Τήνου, να ενημερωθεί για την όλη δράση των Αδελφών αλλά και για την πνευματική και ποιμαντική ζωής της τοπικής μας Εκκλησίας.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος