Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
Pin It

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Το Σαββάτο και την Κυριακή η Εκκλησία της Τήνου πανηγύρισε στην ενορία του Σμαρδάκιτου, της Χώρα της Τήνου και στην ενορία του Κάμπου.

Την Παρασκευή βράδυ τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Σμαρδάκιτο Τήνου και μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο προσευχήθηκαν στο ιερό ο εφημέριος του Ναού, π. Ιωάννης Σκλάβος,  ο πρώην εφημέριος  π. Ριχάρδος Ταρασκεβιτς και ο υπεφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Ιωσήφ Rossi.

Το ίδιο βράδυ τελέστηκε στον Μοναστηριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου, Πανηγυρικός εσπερινός από τον Εφημέριο του ναού του Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνο και προσευχήθηκε μαζί ο εφημέριος της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Φερνάνδος  Bravo.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα ενοριακό ναό του Κάμπου Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός και συμπροσευχήθηκε  στο ιερό ο Εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Σκλάβος, ο υπεφημέριος της ποιμαντικής ενότητας Στενής π. Ιωσήφ  Rossi και ο διάκονος π. Μάριος Φώσκολος.

Χθες ημέρα Κυριακή, εορτή της Αγίας Τριάδος, στις 11 το πρωί τελέστηκε θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Κάμπου από τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Σκλάβο και συλλειτούργησε μαζί του,  εφημέριος Κτικάδου π. Γεώργιος Ανδριώτης και ο διάκονος π. Μάριος Φώσκολος

Η συμμετοχή των πιστών και στα τρία πανηγύρια εντυπωσιακή και έγινε ότι ήταν δυνατό για να τηρηθούν οι σχετικές αποστάσεις όπως προβλέπουν οι οδηγίες για την αποφυγή συνωστισμού. Ευτυχώς και οι τρεις πανηγυρίζοντες  Ναοί διαθέτουν  άνετο αύλειο χώρο και έτσι δόθηκε η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν πολλοί πιστοί και φιλέορτοι.  πανηγυρίζοντας Ναούς .

 

 

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος