Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Φωταγωγήθηκαν οι περιστεριώνες στο χωριό «Αγάπη» της Τήνου
Pin It

Φωταγωγήθηκαν οι περιστεριώνες στο χωριό «Αγάπη» της Τήνου

Αγάπη, 7/6/2020, 23:30 : Πρώτη νυχτερινή φωταγώγηση με τους καινούριους προβολείς στην κοιλάδα με τους περιστεριώνες στο Αγάπη. Ο πολιτιστικός σύλλογος των Αγαπιανών χθες το πρωί άσπρισε εκτός από το χωριό και όλους τους περιστεριώνες της κοιλάδας και φωταγώγησε με προβολείς 12 περιστεριώνες.
Το θέαμα πραγματικά εντυπωσιάζει και αξίζει μια νυχτερινή επίσκεψη στο Αγάπη!
Φαντάζομαι όλους τους περιστεριώνες του νησιού φωταγωγημένους. Όσο και αν το πρωί περνάνε απαρατήρητοι το βράδυ θα φάνταζαν σαν εκθέματα ενός υπαίθριου λαογραφικού μουσείου.

πηγή: Prelorentzos Manthos

ΣΧΟΛΙΟ kantam.gr:

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγαπιανών για τη νέα του πρωτοβουλία του. Το χωριό «Αγάπη» αδικείται, διότι κανείς δεν είχε και δεν έχει ακόμη το θάρρος να το ενώσει με το χωριό Βωλάξ που θα του έδινε πρωτιά ανάμεσα στα χωριά της Τήνου, όταν τα Πούλμαν από το χωριό Βωλάξ θα έφθαναν μέσω του σεληνιακού τοπίου στο χωριό «Αγάπη» και από εκεί στα Κάτω Μέρη. Σίγουρα τώρα θα είχε τουλάχιστο χιλίους κατοίκους!

Το νησί της Τήνου είναι όμορφο την ημέρα. Τώρα με την πρωτοβουλία του Συλλόγου των Αγαπιανών, αν την μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι, θα γίνει και τη νύκτα πανέμορφo. Κουράγιο!

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος