Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Pin It

ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στην Αρχιερατική μου ζωή έχω δεχθεί επισκέψεις μεγάλων προσωπικοτήτων από Μητροπολίτες μέχρι , Βασιλείς,  Πρωθυπουργούς, Αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, Πολιτικούς, Πολιτευτές κλπ.

Χθες το πρωί όμως δέχθηκα μια επίσκεψη που ξεχώρισε από όλες τις άλλες. Δέχτηκα την επίσκεψη μιας ομάδας παιδιών του Συλλόγου Τήνου «Έχουμε δικαίωμα» τα οποία συνόδευαν από το ΔΣ η Πρόεδρος κυρία Τριάδα και η  Ταμίας κυρία Ρούλα.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να μου παραδώσουν ένα ημερολόγιο του 2020  που ετοίμασαν κατά πάντα αξιέπαινα και αγαπητά παιδιά.

Η αγάπη μας για τα παιδιά αυτά είναι δεδομένη, όπως και όλης της Τηνιακής κοινωνίας, η οποία τα αγκαλιάζει με αγάπη και αναγνωρίζει στο Σύλλογο ένα έργο ευαγγελικό και χριστιανικό. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε  καθημερινά και συγχαίρουμε το ΔΣ που επάξια αντιπροσωπέυει όσους και όσες θέλουν να δείξουν στη στοργή τους προς τα άτομα αυτά με  τις ειδικές ανάγκες και τις ειδικές αρετές, στα οποία επαναλαμβάνω και πάλι: Α (πό) Μ(ένα) Έ(χετε) Α(γάπη).

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος