Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ
Pin It

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνηθίζει να συναντά τα παιδιά που πρόκειται να λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος για μία τελευταία κατήχηση - εξέταση και να τα γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Αυτό έγινε χθες το απόγευμα στον Μητροπολιτικό μας Ναό στη Νάξο όπου συναντήθηκε με τα 13 παιδιά που θα λάβουν  σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου, εορτή του Χριστού Βασιλιά, το Μυστήριο του Χρίσματος, τον εφημέριο π. Γεώργιο Παλαμάρη και την κατηχήτρια κα Φανή Δάσκου

Ο Αρχιεπίσκοπος προχώρησε εκτός από την επανάληψη της δοκιμής για τη σημερινή Ιερή Ακολουθία και σε μία σύντομη εξέταση των παιδιών για να διαπιστώσει κατά πόσον έχουν κατάλληλα προετοιμαστεί.

Οι απαντήσεις των παιδιών στις διάφορες ερωτήσεις που απεύθυνε τους, ήταν σωστές και ολοκληρωμένες και ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε  να συγχαρεί: τα παιδιά , τους γονείς, τον εφημέριο και τις κατηχήτριες για το συμπληρωματικό έργο που επιτελούν και στον τομέα του κατηχητικού έργο της ενορίας. 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος