Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΤΟ CATÉ -CHEF ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ
Pin It

ΤΟ CATÉ -CHEF ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ

Ύστερα από τις επίμονες παρακλήσεις των «πρωταγωνιστών» του CATÉ -CHEF αλλά και των φανατικών φίλων του δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από την επανάληψη του εγχειρήματος. Όμως αυτή τη φορά από τους συντελεστές της «παραγωγής» ελήφθη η απόφαση στο νέο «επεισόδιο» να υπάρχει αυξημένος βαθμός δυσκολίας για τους συμμετέχοντες, αφού πια πειραματίστηκαν στη ζαχαροπλαστική, παρασκευάζοντας νηστίσιμα μπισκότα. Γευσιγνώστες και κριτές θα ήταν οι γονείς και τα άλλα μέλη της Ενορίας καθώς τα μπισκότα προσφέρθηκαν στον καθιερωμένο κυριακάτικο καφέ της Ενοριακής Κοινότητας που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα μετά τη Θεία Λειτουργία.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου όπου ο Εφημέριος, οι Κατηχήτριες και οι αρχηγοί των ομάδων των παιδιών Ιωσήφ και Μελίνα προμηθεύτηκαν τα υλικά. Το απόγευμα, αφού τελείωσε το μάθημα της κατήχησης οι μικροί chef φόρεσαν ποδιές και γάντια, χωρίστηκαν σε ομάδες και η δοκιμασία ξεκίνησε με ενθουσιασμό και ζήλο.

Αξιοσημείωτη ήταν η συνεργασία και η οργάνωση των μελών που απάρτιζαν την κάθε ομάδα καθώς όλα λειτούργησαν σαν ένα συντονισμένο ρολόι.

Η ώρα αναμονής μέχρι να ψηθούν τα μπισκότα πέρασε πάρα πολύ γρήγορα αφού τα παιδιά επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο παιχνίδι. Όταν επιτέλους ετοιμάστηκαν η Ενοριακή Αίθουσα πλημύρισε από τη μυρωδιά των  φρεσκοψημένων μπισκότων. Τα παιδιά, βέβαια παρόλη τη λαχτάρα τους να δοκιμάσουν, ξεπέρασαν τον πειρασμό αφού ο σκοπός της δοκιμασίας ήταν «ιερός», έπρεπε να προσφερθούν στον κυριακάτικο καφέ.

Την επαύριον οι ενορίτες που δοκίμασαν τους καρπούς της προσπάθειας των μικρών μελών της Ενορίας μας ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τα παιδιά για το εγχείρημά τους το οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αλήθεια, πόσο μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε όλοι μας στα μικρά παιδιά της Ενορίας μας για το ζήλο που δείχνουν τόσο για την κατήχηση όσο και ως λειτουργοϋπηρέτες στο Ιερό της Εκκλησίας κατά τις Ιεροτελεστίες, για τις ιδέες και τις προτάσεις που επιθυμούν και παροτρύνουν να υλοποιηθούν καθώς επίσης και για το γεγονός ότι μας κάνουνε να νοιώθουμε κι εμείς, έστω και για λίγο, όπως αυτά, όμως μεγαλύτερο ευχαριστώ τους αξίζει για την αισιοδοξία και τη σιγουριά με την οποία ατενίζουμε το μέλλον της Ενορίας μας.

Μπράβο παιδιά !!!

Φ.Δ. 

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος