Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ
Pin It

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΄΄ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ ΄΄ στην ενοριακή αίθουσα το Σάββατο το βράδυ.

Η εκδήλωση αυτή συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου αφού επέτυχε αφενός τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα από την εθελοντική προσφορά και αφετέρου τη διασκέδαση των συνδαιτημόνων. Εφέτος ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται τέτοιου είδους εκδήλωση στο νησί της Νάξου από την τοπική ενοριακή ΚΑΡΙΤΑΣ.
Κατά τις δυο προηγούμενες χρονιές παρείχετο απογευματινό ρόφημα μετά διαφόρων γλυκισμάτων και ελάμβανε χώρα κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όμως εφέτος για ευνόητους λόγους και εκμεταλευόμενοι την αρχή του Τριωδίου διοργανώθηκε ένα όμορφο και ζεστό γλέντι όπου όλα τα μέλη της ενορίας είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς όπως ακριβώς μια πολυμελή οικογένεια. Η ανταπόκριση λοιπόν στην πρόσκληση ήταν ανέλπιστη αφού γρήγορα η ενοριακή αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο που αποτέλεσε μια πολυπολιτισμική παρέα που σιγοτραγούδησε παρείστικα τραγούδια συνοδεύοντας τις χορωδίες αυτή της ενορίας και εκείνης της ομάδας των κυρίων της Αγίας Άννας, ενώ ταυτόχρονα απολάμβαναν το κρασάκι τους μαζί με τους ποικίλους νόστιμους μεζέδες που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν οι γυναίκες της ενορίας μας το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η μελωδική μουσική της φυσαρμόνικας από τον κ. Αντώνη Πρίντεζη που κατόρθωσε να ξεσηκώσει από τα τραπέζια τους συμμετέχοντες, ενώ η έκπληξη προήλθε από τα μικρά παιδιά που παρουσίασαν καταχειροκροτούμενοι τις χορευτικές τους ικανότητες στους σύγχρονους μουσικοχορευτικούς ρυθμούς.
Κατά κοινή ομολογία λοιπόν ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση αφού κατόρθωσε να αποδείξει ότι ενεργώντας όλοι μαζί όπως μια ευρύτερη οικογένεια κατορθώνουμε να περνάμε όμορφες στιγμές αδελφωμένοι, ενώ παράλληλα προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό και την εθελοντική προσωπική μας εργασία, μπορεί να απαλύνουμε τον πόνο κάποιου συνανθρώπου μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάποιον που έχει ανάγκη, ακολουθώντας στο ελάχιστο το παράδειγμα και την εντολή που μας άφησε εκείνος ώστε η ζωή μας να τον θυμίζει εμπράκτως όσο γίνεται περισσότερο.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας σε μια νέα τέτοιου είδους εκδήλωση με υγεία αδελφοσύνη και αίσθημα προσφοράς.

Φ.Δ. 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος