Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ και ΤΕΙ
Pin It

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ και ΤΕΙ


Την Πέμπτη το βράδυ, στην αίθουσα του Δήμου Νάξου, έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας

 η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και στα ΑΕΙ της σχολικής χρονιάς 2012-2013.

 Εκατόν είκοσι άτομα οι επιτυχόντες από το νησί της Νάξου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος διάκονοι και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτης Παντός Αιγαίου, Π. Νικόλαος, ο Ιεροδιάκονος π. Γεώργιος Παλαμάρης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Νήσων κ. Μαργαρίτης και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι  νέοι φοιτητές και φοιτήτριες με τους  γονείς τους και τους φίλους τους. Το μεγάλο αμφιθέατρο  του Δήμου ήταν γεμάτο από ανθρώπους που ήλθαν να συγχαρούν τους νέου φοιτητές και φοιτήτριες.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στην Αρχή, ο ιερέας π. Νεκτάριος παρουσίασε το σκοπό της εκδήλωσης και  κάλεσε τον Δήμαρχο,  τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο και εκπρόσωπο των νέων φοιτητών να απευθύνουν χαιρετισμό στους παρόντες.

Ήταν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και όλοι με προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία του ιερέα π. Νεκταρίου, ο οποίος με τη βοήθεια  video   παρουσίασε το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης «Διαδίκτυο – μία πόρτα στο μέλλον – κίνδυνοι  και τρόποι ασφαλούς χρήσης». Η ομιλία κατατοπιστική και με γλαφυρό και σαφή τρόπο δοσμένη άφησε σε όλους τους παρόντες τις καλύτερες εντυπώσεις

Στη συνέχεια έγινε  η ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτα και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης απεύθυνε πατρικά λόγια τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες παροτρύνοντας τους να μείνουν σταθεροί στις χριστιανικές αρχές και στην αγάπη τους για τη θρησκεία, την πατρίδα και την οικογένεια. Έπειτα ο Μητροπολίτης, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ένας από τους Αντιδημάρχους, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Νάξου απένειμαν τα βραβεία στους επιτυχόντες.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε μα τα κάλαντα και την προσφορά κεράσματος στο φουαγιέ του Δήμου που ήταν προσφορά του ΝΟ.Π.Α.Π.Π.Π.Π.Α του Δήμου Νάξου.


 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος