Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
Pin It

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Την  Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, η Εκκλησία  γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα προσευχής για τις Ιεραποστολές.

Ο Αρχιεπίσκοπός μας τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό μας Ναό στη Νάξο και συλλειτούργησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νάξου-Πάρου π. Εμμανουήλ Ρεμούνδος, ο εφημέριος του Μητροπολιτικού μας Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης και ο παρεπιδημών για λίγες μέρες στη Νάξο Νικαραγουανός ιερέας π. Αλοϊσιος.

Η συμμετοχή των ενοριτών ήταν πολύ καλή και πέντε λειτουργοϋπηρέτες εξασφάλιση την υπηρεσία  στο Ιερό, την ανάγνωση των Βιβλικών αναγνωσμάτων και τις δεήσεις των πιστών. Η Επίτροπος του Ναού και μουσικός κ. Λία Πρίντεζη συνόδευε στο εκκλησιαστικό όργανο τα ασματικά μέρη της Θείας Λειτουργίας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε συνάντηση των πιστών με τον Αρχιεπίσκοπο στην ενοριακή αίθουσα , ενώ το ενοριακό συμβούλιο πρόσφερε καφέ η κυρία Λία (Ορσαλία) γλυκά στην οποία και ευχηθήκαμε χρόνια πολλά με την ευκαιρία της ονομαστικής  της εορτής.

Το απόγευμα στο Παρεκκλήσιο της Θείας Ευσπλαχνίας, στο Ποιμαντικό Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Αγία Ούρσουλα», με την ευκαιρία της ημέρας των Ιεραποστολών προγραμματίστηκε έκθεση και Προσκύνηση  του Παναχράντου Μυστηρίου με την τέλεση της Ακολουθίας της Αγίας Ώρας.

Συγχαίρουμε τον εφημέριο για την όμορφη αξιοποίηση της παγκόσμιας ημέρας προσευχής για τις Ιεραποστολές.

 

 
 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος