Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟY ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟY ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τη Δευτέρα μεσημέρι 23 Ιουλίου 2018 ο Αποστολικός στην Ελλάδα, Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Savio Hon Tai Fai, Νούντσιος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, π. Νικόλαο Πρίντεζη, τον εφημέριο Νάξου και Πάρου π. Γεώργιο Παλαμάρη και τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου, π. Ιωάννη Σκλάβο, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης και τρεις κύριοι Αντιδήμαρχοι: Λιανός Δημήτριος, Πολυκρέτης Μανώλης και Βαθρακοκοίλης Νικόλαος

Η επίσκεψη έγινε μέσα σε κλίμα φιλικό και πολύ σύντομα διαπιστώθηκε το εκατέρωθεν ενδιαφέρον: για το έργο  του Αποστολικού Νουντσίου και των εκπροσώπων  της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό  Νούντσιο για την τιμή της επίσκεψης και δεν παρέλειψε να βεβαιώσει τον υψηλό επισκέπτη του για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής  Αρχής και της Καθολικής Εκκλησίας στη Νάξο.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος πρόσφερε στον Αποστολικό Νούντσιο και στη συνοδεία του δώρα της Νάξου και ο Αποστολικός Νούντσιος δώρα στη Δήμαρχο εκ μέρους του Αγίου Πατέρα.

 

 

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος