Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Τις  πρώτες μεσημβρινές ώρες πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αποστολικού Νουντσίου στην Ελλάδα π. Savio Hon Tai Fai έπαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργατίτη. Τον Αποστολικό Νούντσιο συνόδευαν ο Αρχιεπίσκοπος π Νικόλαος, ο εφημέριος Νάξου και Πάρου π. Γεώργιος Παλαμάρης Και ο εφημέριος της Ποιμαντικής ενότητας Στενής π. Ιωάννης Σκλάβος.

Η επίσκεψη έγινε χωρίς πρωτόκολλο στους χώρους του Ξενοδοχείου  TARTUGA του κ. Επάρχου σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον και με υψηλές προδιαγραφές, λίγα βήματα από το κύμα της θάλασσας.

Στους χώρους αυτούς έγινε πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα συμπόσιο,  όπου η πλούσια συζήτηση συνοδεύτηκε από  πλούσιο μενού σε είδη  και σε γεύση.  Όλα αυτά έγιναν διότι, όπως διαπιστώσαμε: οι καρδιές του Γιάννη και της συζύγου του Μαρίας  είναι εξ ίσου πλούσιες και συμπληρωματικές.

 

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος