Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ
Pin It

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ

Η πανηγυρική λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς (CORPUS DOMINI) θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2018. Θα επισκεφτεί τη Μητρόπολή μας και θα προΐσταται της Θείας Λειτουργίας ο Αποστολικός Νούντσιος (=Πρέσβης του Βατικανού) στην Ελλάδα Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Savio Hon TAI-FAI και θα συλλειτουργήσει μαζί του ο Αρχιεπίσκοπός μας π. Νικόλαος      

Ο Μητροπολιτικός Ναός είναι ανοικτός Δευτέρα-Σάββατο από τις 09.30-15.00. Υπάρχει ξεναγός στη διάθεση των προσκυνητών και επισκεπτών.

Είναι επίσης επισκέψιμοι οι ιστορικοί Ναοί: της Παναγίας των Χιόνων στους πρόποδες του Κάστρου και ο Ιερός Ναός της Αμίαντου Συλλήψεως της Θεοτόκου (Καπέλλα) στην κορυφή του Κάστρου.

Ο ανελκυστήρας της Αρχιεπισκοπής, που μεταφέρει επισκέπτες από την οδό Πάπα Μαρτίνου (περιοχή Αγια Κυριακή)  έως την κορυφή του Κάστρου λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00-14.00 και από τις 19.00-22.00.

 

Από τα Γραφεία της Αρχιεπισκοπς μας στη Νάξο

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος