Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Pin It

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Αυγούστου, ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον π. Γεώργιο Παλαμάρη και τον Ιεροδιάκονο παρέστη στην ορκωμοσία του  Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Νάξου και μικρών Κυκλάδων που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο του κτηρίου του Δημαρχείου. 

Η Ορκωμοσία έγινε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και οι 103 Δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη των τοπικών συμβουλίων των δημοτικών διαμερισμάτων με την παρουσία συγγενών και φίλων έδωσαν την υπόσχεση ενώπιον Θεού και ανθρώπων για την τήρηση των νόμων του κράτους και την πιστή άσκηση των καθηκόντων τους.  

Χαιρετισμό και ευχές στο Δήμαρχο, ο οποίος αρχίζει μία νέα πενταετία και στους δημοτικούς συμβούλους απεύθυνε ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος και ο Αρχιεπίσκοπός μας, ο οποίος και είπε:

«Κύριε Δήμαρχε σας συγχαίρω για την επανεκλογή σας, όπως συγχαίρω και   όλους τους επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες άνδρες και γυναίκες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Είστε ο Δήμαρχος του πιο μεγάλου νησιού των Κυκλάδων. Είστε επίσης ο μόνος πολύτεκνος Δήμαρχος  διότι έχετε τέσσερα παιδιά που είναι οι μικρές Κυκλάδες. Σας ζητώ να φροντίζετε αυτά τα παιδιά σας όπως θα φροντίζετε και για τη μητέρα τους που είναι η Νάξος. Καλή επιτυχία στην αποστολή σας και ο Κύριος να σας ευλογεί».

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος