Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • Κάριτας Νάξου: Εκδήλωση Αγάπης
Pin It

Κάριτας ΝάξουΕκδήλωση Αγάπης

Την Τετάρτη 28-12-2016 μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην τόσο ωραία διακοσμημένη ενοριακή αίθουσα της ενορίας της Μητροπόλεως Νάξου, σε μια άψογη συνεργασία με το συμβούλιο της τοπικής ΚΑΡΙΤΑΣ.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, διοργανώθηκε απογευματινό τσάι και χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό τη συγκέντρωση χρήματων για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Ναξου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική δράση της ΚΑΡΙΤΑΣ τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, αλλά και κατά επέκταση στην αντίστοιχη δράση της τοπικής ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ η οποία εκτός των άλλων συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά Λέσβο και Χίο αλλά και αλλού, καθώς επίσης σε συνεργασία  με τις υπηρεσίες προνοίας του δήμου Ναξου και μικρών Κυκλάδων, συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών σε τρόφιμα φτωχών οικογενειών του νησιού.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Νάξου κ. Κώστας Απιδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο συμβολικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, στις νέες δράσεις του νοσοκομείου καθώς και στην ενδυνάμωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με νέες ειδικότητες.

Παράλληλα την όλη εκδήλωση ομόρφυνε με την παρουσία της η κ. Χριστίνα Περιστεράκη η οποία με την υπέροχη μελωδική φωνή της εκτελώντας τραγούδια εντέχνου ρεπερτορίου διασκέδασε και ταξίδεψε τους συνδαιτημόνες. Συνοδευόμενη απο την μουσική της κ. Λίας Πρίντεζη

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κορρέ Στυλιανό για την προσφορά του σε γλυκίσματα, αλλά και σε απαραίτητο εξοπλισμό για την εκδήλωση, καθώς την κ. Πριντεζη Τερέζα, Πρίντεζη Ελπιδα, και τη μικρή Μπιλά Τερέζα για τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες που προσφέρθηκαν για το bazaar, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοσδήποτε τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης .

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά και ελπίζουμε και ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει την απαρχή νέων επιτυχών εκδηλώσεων με την άψογη συνεργασία και οργάνωση των φορέων της ενορίας μας.

Φ.Δ.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος