Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ με θέμα: ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ
Pin It

ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ με θέμα: ΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο (Θέατρο) της ενορίας της Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση κατηχητικού χαρακτήρα απευθυνόμενη σε ενήλικες, κατά την οποία μελετήθηκαν οι παραβολές της ευσπλαχνίας, όπως αυτές παρουσιάζονται στο 15ο κεφάλαιο του Ευαγγελίου του Λουκά. Η παραβολή του χαμένου προβάτου, της χαμένης δραχμής και του ασώτου υιού. 

Η θεματολογία της συνάντησης έχει σχέση με το έκτακτο Ιωβηλαίο Έτος το οποίο μπορεί να “ολοκληρώνεται αλλά το έτος της ευσπλαχνίας συνεχίζεται μέσα στην Εκκλησία, μέσα στην προσωπική ζωή του κάθε πιστού”. 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν το ευαγγελικό κείμενο υποβοηθούμενοι από τις θεολογικές μελέτες, αλλά και να εκφράσουν τη σκέψη τους γύρω από τη σημασία των παραβολών αυτών μοιράζοντας την με τους υπόλοιπους παρόντες. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος