Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2016, ο Αποστολικός Νούντσιος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας, Πανοσιογιότατο  π. Μάξιμο, τον  Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο και το εφημέριο του Μητροπολιτικού μας Ναού, π. Γεώργιο, επισκέφθηκε τον Έπαρχο Νάξου, κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Η  συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Έπαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό Νούντσιο, για την τιμή που του έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος να τον επισκεφθεί. Ανταλλάχτηκαν φιλοφρονήσεις και εκδηλώθηκε η επιθυμία και των δύο πλευρών, να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ καθολικής Εκκλησίας και τοπικής κοινωνία με σκοπό την κοινή υπηρεσία στον σημερινό άνθρωπο. 

Μετά την επίσκεψη που έκανε ο Αποστολικός Νούντσιος στον Έπαρχο Νάξου, με την συνοδεία του επισκέφτηκε  το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλη Μαργαρίτη.

Ο κ. Δήμαρχος υποδέχτηκε τον Αποστολικό Νούντσιο ευχαριστώντας τον για την επίσκεψη την οποία θεωρεί τιμητική τόσο για το Δήμο όσο και για τον ίδιο προσωπικά.

Ο Αποστολικός Νούντσιος ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο για τις καλές σχέσεις και  αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο και την Καθολική Εκκλησία της Νάξου και ευχήθηκε αυτές οι σχέσεις συνεχώς να γίνονται καλύτερες προς όφελος των Δημοτών και των πιστών.

 

Στο τέλος και των δύο συναντήσεων έγινε ανταλλαγή δώρων.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος