Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου ο Αποστολικός Νούντσιος, Σεβασμιότατος κ. Edward-Joseph ADAMS, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Παν/τατο π. Μάξιμο και το Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.  Καλλίνικο στα Γραφεία της Ιεράς  Μητροπόλεως στη Νάξο.

Η συνάντηση  έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιότατος Νούντσιος μετέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ. Καλλίνικο τους χαιρετισμούς του Αγίου Πατέρα και την ικανοποίησή του για τις καλές και αδελφικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου. Και από τις δύο πλευρές  βεβαιώθηκε ότι είναι σχέσεις  ειλικρινείς, φιλικές και αδελφικές με σκοπό να δίνουν χριστιανική μαρτυρία στους πιστούς και των δύο Αδελφών Εκκλησιών .

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση πάνω σε  θέματα που αφορούν και τις δύο Εκκλησίες και συγκεκριμένους τρόπους βελτίωσης, ακόμη περισσότερο, της συνεργασίας σε διαφόρους τομείς  για την πνευματική και υλική  βοήθεια προς τον σημερινό άνθρωπο.

Μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και του Αποστολικού Νουντσίου στο τέλος της επίσκεψης ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα που επισφράγισαν  το αδελφικό πνεύμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  των τριών ιεραρχών.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος