Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Νάξος
  • Νάξος
  • ΤΟ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΥΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
Pin It

Εμπνευσμένη θεωρώ την σκέψη του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Νάξου, να επισκεφθεί σήμερα 2 Φεβρουαρίου με το διδακτικό προσωπικό, του μαθητές και μαθήτριες τον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό μας Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στο Κάστρο Νάξου.

Εκατόν σαράντα πέντε (145) μαθητές και μαθήτριες, μοιρασμένοι σε μικρές ομάδες, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον πεπειραμένο ξεναγό μας, κ. Μιχάλη Ρεμούνδο, την ιστορία του Ναού και να τους δείξει την ιστορική αμφιπρόσωπη εικόνα της Παναγίας που δεσπόζει στο Ιερό του Ναού και η οποία προκαλεί  θαυμασμό, συγκίνηση και διάθεση για προσευχή σε όσους την αντικρίζουν. 

Όλα τα παιδιά έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό για το Ναό του Κυρίου και έδωσαν την εικόνα ενός Σχολείου  που ξέρει να συμπεριφέρεται ανάλογα με τους χώρους που επισκέπτεται.

Συγχαίρουμε τον Διευθυντή, όλο το διδακτικό προσωπικό αλλά και όλες τις μαθήτριες και μαθητές  και τους ευχόμαστε την ευλογία του Θεού με τις ικεσίες της Παναγίας.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος