Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΝΑΞΟΥ


Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Μοναστηριακό ναό του Αγίου Αντωνίου στο Κάστρο Νάξου, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο συλλειτούργησε και ο εφημέριος Νάξου και Πάρου π. Γεώργιος Παλαμάρης. 

Έτσι ολοκληρώθηκαν οι φετινές πανηγυρικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Νικολάου στην Ενορία του Αγίου Αντωνίου στο Σμαρδάκιτο Τήνου την Παρασκευή βράδυ με Αρχιερατικό Εσπερινό, στον Μοναστηριακό Ναό  του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου το Σάββατο πρωί, στον Ενοριακό ναό της Πάρου με  Εσπερινό το Σάββατο βράδυ και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Κυριακή 14 εορτή της Αγίας Δωρεάς στην Παροικία της Πάρου, το απόγευμα Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νάουσα Πάρου και σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου με Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Μοναστηριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Κάστρο της Νάξου.

Βοήθειά μας ο Άγιος Αντώνιος της Παδούης. 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos