Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

 


Προς

τους αγαπητούς εφημερίους μας, μοναχούς και μοναχές,
όλο το αγαπητό πλήρωμα της Εκκλησίας μας  
και κάθε άνθρωπο καλής θέλησης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Τήνος 7/2/2014

Αγαπητοί μου,

Όλοι γνωρίζετε τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός και οι πολλές μετασεισμικές δονήσεις  στην Κεφαλονιά.

Πιστεύω ότι η πιο μεγάλη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρομε στους σεισμόπληκτους αδελφούς μας είναι η προσευχή μας προς τον Κύριο, ώστε να  σταματήσει ο σεισμός, αν είναι αυτό το θέλημά Του.

Ζητώ στους εφημερίους κατά τις Λειτουργικές συνάξεις να προσθέσουν στις δεήσεις των πιστών και την ακόλουθη: «Για τους αδελφούς μας στην Κεφαλληνία που υποφέρουν εξ αιτίας των καταστροφών του σεισμού:  στα παιδιά   να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, στους ενήλικες να στηρίξουν την ελπίδα τους στο Θεό και στην έμπρακτη συμπαράστασή μας, ώστε με ηρεμία και πίστη στην αγάπη Του να αντιμετωπίσουν την σκληρή δοκιμασία του σεισμού, ας παρακαλέσουμε τον Κύριο».

Καλό είναι όμως να βοηθήσουμε οικονομικά και τον εκεί εφημέριο, διότι σε τέτοιες περιστάσεις πολλοί θα του ζητούν την βοήθεια της Εκκλησίας. Θα είναι θλιβερό να μην μπορεί να δώσει ένα χέρι βοηθείας. Σας κοινοποιώ το λογαριασμό Τραπέζης της Ενορίας που ζητήσαμε από τον Υπεύθυνο Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας κλπ Π. Ιωάννη:ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 315/903524-93 -ΙΒΑΝ GR8501103150000031590352493

SWIFTBICETHNGRAA- ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - VERESCRISTIANALEXANDRU. Σ’ αυτόν τον λογαριασμόο καθένας μας, αν θέλει και αν έχει τη δυνατότητα, μπορεί να καταθέσει την αγάπη του για τους σεισμόπληκτους αδελφούς μας.

Ο επίσκοπός σας

+Νικόλαος


 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos