Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι τα εγκαίνια του Καθολικού Ενοριακού Ναού της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στη  Μυτιλήνη της Λέσβου (οδός Ερμού), θα γίνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.

            Τα εγκαίνια γίνονται μετά την ολοκλήρωση της γενικής ανακαίνισης του Ναού που πραγματοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού με την ευθύνη της 14ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Μυτιλήνης.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων θα γίνει και η μετακομιδή τμήματος των ιερών λειψάνων του Αγίου Βαλεντίνου, που φυλασσόταν στο Ναό μέχρι το 1990.

Στις 11 το πρωί  από το Ξενοδοχείο «Λέσβιον» με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λέσβου, η Λιτάνευση των ιερών Λειψάνων προς στο Ναό, όπου και θα τελεστεί  Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  από τον  Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου -  Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Χίου κ. Νικόλαο.  Θα ψάλλει η ολιγομελής πολυφωνική χορωδία της Καθολικής Μητροπόλεώς μας.

+ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos