Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η Χιλή και το Περού περιμένουν τον Πάπα Φραγκίσκο

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα αρχίσει το νέο έτος με ένα τα στη Χιλή και το Περού που θα πραγματοποιήσει από τις 15-22 Ιανουαρίου 2018. Και οι δύο Χώρες  ασχολούνται με την προετοιμασία της επίσκεψης του Αγίου Πατέρα.

Ο Σεβασμιότατος π.Santiago Silva Retamales, Επίσκοπος της Χιλής, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας  της Χιλής, διασαφήνισε  στο Γραφείο Ειδήσεων SIR ότι η προετοιμασία απαιτεί ένας οργανωτικό μέρος και ένα πνευματικό. Η Χιλή περιμένει τον Πάπα Φραγκίσκο με «με πολλή μεγάλη αγάπη», ως ένα αδελφό  που έρχεται μεταξύ αδελφών, για να φωτίσει την πορεία μας «, δήλωσε ο Επίσκοπος.

Η «Εθνική Επιτροπή για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου» La“Comisión Nacional Visita Papa Francisco“, στην οποία έχει ανατεθεί η οργάνωση  της επίσκεψης , ενημέρωσε τους πιστούς για μέτρα ασφαλείας και θέματα λογιστικά.  Η Επιτροπή  υπογράμμισε  ότι όλοι ανεξάρτητα από προέλευση και θρησκεία, είναι καλοδεχούμενοι  στις συναντήσεις με τον Άγιο Πατέρα . Υπογραμμίστηκε επίσης ότι τα εισιτήρια για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Στο Περού ετοιμάστηκε μια ειδική έκπληξη για την υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου: Ένα  video διάρκειας περίπου δύο λεπτών που παρουσιάζει τις ομορφιές της Χώρας. Ο λαός  περιμένει τον Πάπα  με χαρά σε όλε τις περιφέρειες. Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει  και όλοι είναι γεμάτοι από ελπίδα  και δύναμη, αυτό είναι το μήνυμα του  video  το οποίο τελειώνει  με τη δήλωση: « Unidos Por La Speranza».(Ενωμένοι για την Ελπίδα).

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos