Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ονομαστική εορτή του μπαμπά


Η πρώτη ερώτηση που κάναμε: ποιον θα προσκαλέσουμε σε γεύμα; Στη συνέχεια, με τη λίστα μπροστά, είπαμε: αυτός ναι, αυτός ναι, αυτός όχι, αυτός ναι, αυτός όχι. Και γιατί αυτός όχι; Ρώτησε ένας. Αποκρίθηκε ένας άλλος: επειδή δεν θέλει να συγχωρέσει τον άλλο αδελφό: όταν θα συγχωρέσουν ο ένας τον άλλο, τότε θα μπορέσουν να έρθουν για να γιορτάσουμε τον μπαμπά με ένα ωραίο γεύμα. Επιπλέον, και οι ίδιοι δεν θα έρθουν από φόβο μην τυχόν συναντηθούνε.

Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι αγαπούν και συγχωρούν. Όποιος δεν συγχωρεί και δεν αγαπά, όχι μόνο δεν προσκαλείται, ούτε καν επιθυμεί να αποδεχθεί την πρόσκληση.

«Ευλογημένοι, επομένως, οι προσκεκλημένοι στο γεύμα του Κυρίου.» Προσκεκλημένοι είναι όλοι εκείνοι που πάνε πρώτα να συμφιλιωθούν με τον αδελφό: Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις στο επίσημο γεύμα, «πήγαινε πρώτα να συμφιλιωθείς με τον αδελφό».

Το γαμήλιο ένδυμα, το προσκλητήριο είναι η ίδια η αδελφική φιλανθρωπία.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos