Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η αγάπη δημιουργεί κατανόηση


Κάποιος φίλος μου είχε μια συνήθεια να μαγνητοφωνεί διαλέξεις. Είχε προμηθευτεί δύο σύγχρονα και ευαίσθητα μαγνητόφωνα  και τα έβαζε να λειτουργούν και τα δύο, το ένα για να  λαβαίνει και το άλλο να μεταδίδει.

Μια μέρα, όταν τέλειωσε τη μαγνητοφώνηση, έκανε ένα έλεγχο της εργασίας  των δύο εργαλείων. Όμως διαπίστωσε πως τίποτε δεν είχε μαγνητοφωνηθεί, εκτός από κάποιους θορύβους  του περιβάλλοντος  χώρου. Πως  συνέβη αυτό;  Απλώς δεν είχε βάλει με σωστό τρόπο το καλώδιο της σύνδεσης.

Πολλές φορές δύο πρόσωπα  μιλούν, προσπαθώντας να μεταδώσουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν καταλαβαίνονται, παρόλο μου μιλούν με σωστή άρθρωση και διαθέτουν και οι δύο ευαίσθητη ακοή. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει το σωστό καλώδιο σύνδεση μεταξύ τους , που είναι η αγάπη.

Οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο μόνο αν  υπάρχει μεταξύ τους η αγάπη που είναι η χρυσή σύνδεση που επιτρέπει τη συνεννόηση ακόμη και μουγκών και κωφών

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos