Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ένας φρουρός και ένας πυροσβέστης

Φέτος ένας φρουρός  και ένας πυροσβέστης  του Βατικανού  θα τοποθετήσουν το Βρέφος Ιησούς στη φάτνη του ετοιμάστηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Αυτό θα γίνει κατά τη μεσονύκτια Θεία Λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από πρόταση των ανωτέρων των σωμάτων ασφαλείας του Βατικανού, με την ευκαιρία της επετείου των διακοσίων χρόνων που συστάθηκαν οι θεσμοί αυτοί, στους οποίους εργάζονται άνθρωποι που θέτουν τον εαυτόν τους στην υπηρεσία  του πλησίον τους που κινδυνεύει, διακινδυνεύοντας την δική τους ζωή.  

Είναι σε όλους γνωστό, ότι όταν συνέβησαν οι καταστροφές   στην κεντρική Ιταλία από τους σεισμούς  στις 24 Αυγούστου και στις 30 Οκτωβρίου 2016, άνδρες των σωμάτων αυτών στάλθηκαν από την Αγία Έδρα, να συμπαρασταθούν στις κρατικές υπηρεσίες,  για να συνδράμουν όλοι μαζί το έργο της βοήθειας στους σεισμοπαθείς της περιοχής.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos