Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Όπως έχει ανακοινωθεί, στην Ενορία του Αγίου Νικολάου στη Χώρα της Τήνου, έχει αρχίσει για τους ενήλικες μια νέα κατηχητική πρωτοβουλία, που αποσκοπεί στην καλύτερη γνωριμία μας με την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. Δυστυχώς ο Λόγος του Θεού παραμένει για πολλούς απρόσιτος και άγνωστος. Είμαστε αναλφάβητοι ως προς την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. Για να καλυφτεί κάπως το μεγάλο κενό πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Πέμπτη απόγευμα στην ενορία μας, για να καλύψουμε κάπως την άγνοιά μας. Όποιος δε γνωρίζει την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ δε μπορεί να πει ότι γνωρίζει τον Χριστό, αφού η ΒΙΒΛΟΣ μιλάει για Εκείνον.

Συνιστούμε σε όλους τους ενορίτες της Χώρας Τήνου, αλλά και  των χωριών, να μη χάσουν την όμορφη αυτή ευκαιρία να γνωρίσουν το λόγο του Θεού που απευθύνεται στους ανθρώπους και το λόγο του ανθρώπου που απευθύνει στο Θεό και λέγεται  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

+Νικόλαος

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos