Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Άγιος Πατέρας ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε δεκτή την  παραίτηση του Σεβασμιοτάτου Εξάρχου  των Ελληνορρύθμων Καθολικών Ελλάδος, κ. Δημητρίου  από τα ποιμαντικά  του καθήκοντα λόγω ορίου ηλικίας  και ονόμασε διάδοχό του τον  Διευθυντή του Ελληνικού Κολλεγίου της Ρώμης,

Πανοσιολογιότατον Αρχιμανδρίτη π. Εμμανουήλ ΝΙΝ, 

Με τον  τίτλο της  τιμητικής επισκοπής έδρας Καρκαβίας. 

Η Καθολική Εκκλησία Νάξου Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κΑΙ Η Καθολική Επισκοπή Χίου (Λέσβου-Σάμου) εύχεται στον νέο Ποιμενάρχη της Ελληνικής Καθολικής Εξαρχίας άφθονη την ουράνια χάρη, ώστε να ποιμαίνει την  Εκκλησία που του ανατέθηκε με   απλότητα, συνεπικουρημένη από την πολύμορφη κατάρτιση του και όλα τα πολλά ανθρώπινα χαρίσματά  του, για τη δόξα του Θεού, την πνευματική πρόοδο της Ελληνικής Καθολικής Εξαρχίας και όλης της Καθολικής Εκκλησίας.

Η εκλογή του νέου Επισκόπου στην Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος στο πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου κ. Εμμανουήλ, αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την Καθολικότητα της.                

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos