Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ενάντια στην άποψη πως η άμβλωση αποτελεί τη μόνη ε-πιλογή για τις μέλλουσες μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες, τάσσονται αποκεινού οι χριστιανικές κοινότητες των ΗΠΑ και αύριο θα "ενωθούν σε κοινή προσευχή"...
Μια επίσημη αντιπροσωπεία της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στη χορωδία στη λει-τουργία της Εθνικής Προσευχής- Αγρυπνίας αφιερωμένης στη ζωή που θα λα΄βει χώρα στη Ρωμαιοκαθολική Βασιλική του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις 17:30 (ώρα ΗΠΑ) την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου.
Την επόμενη μέρα, 22 Ιανουαρίου Ρ/Καθολικοί και Ορθόδο-ξοι επίκοποι θα προσφέρουν από κοινού προσευχή για τη ζωή στις 12 το μεσημέρι στο National Mall.
Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος συνυπέγραψε κοινή δήλωση με τον Καρδινάλιο Timothy Μ Dolan, Αρχιεπίσκοπο της Νέας Υόρκης, και άλλες εκκλησιαστικές προσωπικότητες κα ιαναφέρει μεταξύ άλλων: "Αποκηρύσσουμε (την άμβλωση) ως απάντηση σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ή ως μέθοδο για την υπερνίκηση των κοινωνικών και οι-κονομικών προκλήσεων. Θα αγκαλιάσουμε τις μητέρες και τα ζευγάρια που, παρά τις δυσκολίες, επιλέξουν να φέρουν την εγκυμοσύνη εις πέ-ρας. Ταυτόχρονα, όμως, καλούμε όσους μπορεί να έχουν υποστεί ή διευκόλυνει την άμβλωση να στραφούν προς τον Χριστό με συντετριμ-μένη καρδιά, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τη θλίψη τους μέσω της συγχώρεσης και του ελέους του"

Πηγή:ekklisiaonline.gr

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos