Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Τήνος, 8 Μαΐου 2015

Αγαπητοί μας,

Μετά το τέλος της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης της Καθόλικής Νεολαίας, θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο καθένας από εσας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μας βοήθησε ώστε οι 113 συμμετέχοντες σε αυτή την Πανελλήνια Συνάντηση να στεφθεί με επιτυχία και οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν να επωφεληθούν πνευματικά αλλά και να γνωρίσουν το όμορφο νησί μας.

Οι νέοι μας είχαν τη δυνατότητα αυτές τις ημέρες να σκεφτούν και να αναλογιστούν ποια είναι η σχέση τους με τον γραπτό Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή αλλά  και ποιος είναι ο ρόλος τους μέσα στη  ζωή της Εκκλησίας. 
Γέμισαν το νησί μας από την ζωντάνια της νεότητας τους, ανακάλυψαν ένα νησί που αρκετοί από τους συμμετέχοντες επισκέφτηκαν για πρώτη φορά, ένοιωσαν την μοναδική Τηνιακή φιλοξενία, γοητεύτηκαν από τα τοπία το οποία κρύβει στην ενδοχώρα της!

Επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε όλως ιδιαιτέρως: τον Αρχιεπίσκοπο μας π. Νικόλαο, τον π. Νίκο Ψάλτη, τις ενορίες Λουτρών, Σκαλάδου, Κώμης, Χώρας-Τήνου, Μυκόνου, το Παντηνιακό Θεομητορικό προσκύνημα του Βρυσσιού, το προσκύνημα της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, τους πατέρες Ιησουίτες, την Ιερά Μονή Ουρσουλινών Τήνου, το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό, την Fast Ferries και την Golden Star Ferries, το ξενοδοχείο Carlo Bungalows, το Ξενοδοχείο «Φαβιέ Σουζάν» τον κ. Μάνθο Πρελορέντζο, τον Εμπορικό Σύλλογο Τήνου, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Κούμαρου, τον Σύλλογο Γυναικών Τήνου, το φαρμακείο Κρικελή,  τον φούρνο «το σπιτικό», τον Βιδάλη SuperMarket, τον κ. Μανώλη Παλαμάρη, την Μικροζυθοποιΐα Κυκλάδων,τα ταξιδιωτικά πρακτορεία του κ. Μαλλιάρη και της κυρίας Αλοιμόνου, την Φελίσια Γιαννησοπούλου και την ορχήστρα της και τον Νίκο Ντουλά και την παρέα του. Όλοι αυτοί, και ο καθένας με ένα δικό του τρόπο συνέβαλε, ώστε οι νέοι και οι νέες που πήραν μέρος στη Συνάντηση, να φύγουν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον παίρνοντας μαζί τους τη ζεστή αγκαλιά της Τήνου.Με πολλές ευχαριστίες και τιμή

Για την οργανωτική επιτροπή

Ιεροδιάκονος π. Ιωάννης Σκλάβος
Εκκλησιαστικός Παραστάτης Καθολικής Νεολαίας Τήνου

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos