Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It


45 χρόνια αφιερωμένης ζωής της αδελφής Θηρεσίας Φόνσου
 

Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την ημέρα που αφιερώθηκε η Αδελφή Θηρεσία Φόνσου στον Κύριο, μέσα από το πνεύμα και τους κανόνες του Μοναχικού Τάγματος των Αδελφών Ουρσουλινών. (21 Μαρτίου 1970)

Μας προσκαλεί να προσευχηθούμε μαζί της στον Άγιο Ιωσήφ κι εκείνος να ικετεύσει για μας μέσα στην απλότητα και την ταπεινότητά του, για να μας μάθει να εκτελούμε το θέλημα του Πατέρα.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στις 5μμ. στο προσκυνητάρι του Αγίου Ιωσήφ μέσα στο κτήμα του της Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά Τήνου, με είσοδο από την πράσινη μεγάλη πόρτα, διασχίζοντας την αυλή, διάδρομο προς το Κοιμητήριο της Μονής, στις πρώτες σκάλες δεξιά κάτω.

Ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό Πατέρα για τα δώρα που συνεχίζει να χαρίζει στις οικογένειές μας, στην Εκκλησία του, με την ικεσία του Αγίου Ιωσήφ και που προσφέρει σιωπηλά μέσα στην αφιερωμένη ζωή.  

Πηγή: tiniaki.gr

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos