Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σήμερα το πρωί στη Νάξο, παρόλο που βρισκόμαστε στο μήνα Μάρτη, που είναι η καρδιά του χειμώνα, ξημέρωσε μια όμορφη και σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα, Κάποια όμως μαύρα σύννεφα έκαναν ένα περίεργο σχηματισμό στον ουρανό θέλοντας να μας βεβαιώσουν πως: «Δεν λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή».

Πάνω από τη Χώρα της Νάξου μερικά σύννεφα σχημάτισαν ένα σταυρό για να μας θυμίσουν πως ήδη βιώνουμε την Τεσσαρακοστή και το βλέμμα μας πρέπει να είναι στραμμένο στο σταυρό. Τον κάθε λογής σταυρό που συμβολίζει τον πραγματικό Λυτρωτικό Σταυρό του Χριστού. Αυτόν που ενώνει ουρανό και γη.

Από τον ουρανό φέρνει την αγάπη του Θεού στον άνθρωπο της γης και από τη γη την αγάπη του ανθρώπου  προς το  Θεό  μέσω της αγάπης προς τον  συνάνθρωπο του.

Ακόμη και η φύση λοιπόν μας βοηθά να ζήσουμε μια γνήσια Τεσσαρακοστή με το βλέμμα μας στραμμένο ψιλά απ’ όπου έρχεται η σωτηρία μας μέσω του Σταυρού του Χριστού που μας οδηγεί στην Ανάσταση και τη Λύτρωση.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos