Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Πρόσκληση σε ομάδα φτωχών για χριστουγεννιάτικο γεύμα

Το Αποστολικό Γραφείο της Ελεημοσύνης της Αγίας Έδρας, στο όνομα του Αγίου Πατέρα του Πάπα Φραγκίσκου , προσκάλεσε  για την προσεχή Τρίτη , μια ομάδα φτωχών  σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι  που προσφέρουν οι αθλητές  της Ομάδας ¨Κίτρινες Φλόγες»,  στο Αθλητικό Κέντρο  της  οικονομικής αστυνομίας στο Castelporziano

Οι φτωχοί βοηθιούνται από την Κάριτας της Εκκλησιαστικής Επαρχίας της Ρώμης.  “Οι ίδιοι οι αθλητές  θα ετοιμάσουν τα φαγητά  και θα υπηρετήσουν  στο τραπέζι τους φιλοξενούμενους”,  αυτό διαβάζουμε σε ανακοίνωση  του Αποστολικού Γραφείου για την Ελεημοσύνη, που δόθηκε χθες σε δημοσιότητα  από το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας: “Μοιραζόμενοι  μαζί τους μια γιορτινή ημέρα, ως απόδειξη ότι ο αθλητισμός  μπορεί να προσφέρει χαρά  σε ένα οικογενειακό κλίμα  και με συμβολικά δώρα”.  

Η πρωτοβουλία – εξηγούν οι διοργανωτές -  έγινε από την «Βατικάνεια  Αθλητική»,  την «Ομάδα οδοιπόρων», που θέλησαν να προωθήσουν  την πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου, ώστε να βιωθούν τα Χριστούγεννα με αλληλεγγύη  και με συγκεκριμένη προσοχή  προς τα πιο αναγκεμένα  άτομα.  Θα είναι  μια μαρτυρία  αγάπης μέσω  της γλώσσας του αθλητισμού   που από τη φύση του προβλέπει  την  αποδοχή και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας των τελευταίων.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos