Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

«Να υπάρξει μια νέα και δυνατή ειρηνευτική προσπάθεια για την ειρήνη»

Μετά τη Θεομητορική Πασχαλινή προσευχή «Regina Caeli– Βασίλισσα του Ουρανού», ο Πάπας Φραγκίσκος  έκανε νέα  έκκληση  για ειρήνη στη Συρία και στον κόσμο, ζητώντας από τη διεθνή κοινότητα να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για ειρήνη.

«Είμαι βαθειά ταραγμένος  από την παρούσα παγκόσμια κατάσταση, διότι, παρόλο που υπάρχουν όργανα που διαθέτει η διεθνής κοινότητα, δεν χρησιμοποιούνται για μια κοινή συμφωνία  υπέρ της ειρήνης  στη Συρία και σε άλλες περιοχές του κόσμου» και συνέχισε: «ενώ προσεύχομαι συνεχώς για την ειρήνη, ταυτόχρονα καλώ  όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης  να κάνουν το ίδιο.

Κάνω έκκληση στους πολιτικούς υπεύθυνους «να υπερισχύσουν  η δικαιοσύνη και η ειρήνη».

Μετά την επίθεση του Σαββάτου των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας  σε στόχους της Συρίας, για να καταστρέψουν  τα χημικά όπλα που διαθέτει το καθεστώς  του Assad,  ο Πάπας επανήλθε  υψώνοντας τη φωνή του για να ζητήσει μια νέα και δυνατή ειρηνευτική προσπάθεια από την διεθνή κοινότητα με επί κεφαλής τον ΟΗΕ».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos