Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένετε τόση ώρα!

Η γενική ακρόαση χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, που προβλεπόταν να γίνει στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έγινε στις 9.40 στην αίθουσα Paolo VI. Εκεί ο Άγιος Πατέρας συνάντησε ομάδες πιστών και προσκυνητών από πολλές πόλεις της Ιταλίας αλλά και  από πολλές Χώρες του κόσμου. Οι πιστοί και οι προσκυνητές  που δεν μπόρεσαν να βρουν θέση στην αίθουσα Παύλος 6ος  παρακολούθησαν την ακρόαση από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου ο Πάπας  πήγε στο τέλος της ακρόασης για να χαιρετήσει  όλους τους εκεί συγκεντρωμένους.

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για την υπομονή σας που περιμένατε  τόση ώρα! Ο Θεός να σας ευλογεί , να ευλογεί την υπομονή σας. Αλλά πιστεύω πως ήταν καλύτερα  να είστε εδώ  παρά μέσα στο κρύο, όχι;  Ναι!  Αλήθεια; Ναι!  Όλα καλά λοιπόν . Και τώρα θα σας δώσω την ευλογία, αλλά  πρώτα  προσευχηθούμε στη Θεοτόκο Μητέρα μας.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos