Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Perù

Το χθεσινό πρόγραμμα προέβλεπε συναντήσεις του Αγίου Πατέρα με αντιπροσωπείες  των λαών της Amazzonia, των πολιτών  του Puerto Maldonado και του πολιτικού κόσμου της Lima.

Χθες το πρωί  στις 8.30, ο Πάπας Φραγκίσκος αναχώρησε  από τη  Lima για το Puerto Maldonado όπου το αεροπλάνο  με τον Ποντίφικα  προσγειώθηκε  στις 10.15. Στη συνέχεια ο Άγιος Πατέρας  συνάντησε  μία αντιπροσωπεία  των λαών της Amazzonia στο “Coliseo Regional Madrede Dios”, και στη συνέχεια  με αντιπροσώπους  του λαού στον Ινστιτούτο  Jorge Basadre.

Το μεσημέρι αναχώρησε για στην ’Hogar Principito. Η παραμονή στην κωμόπολη αυτή ολοκληρώθηκε  με ένα επίσημο γεύμα  στο Ποιμαντικό Κέντρο Apaktone.

Στις 16.10 ο Ποντίφικας επέστρεψε στη Lima όπου επισκέφθηκε  το Παρεκκλήσιο της Αεροπορικής Βάσης. Το απογευματινό πρόγραμμα προέβλεπε τρεις  συναντήσεις : στις 16.45 με τις Αρχές, με την Δημοτική Αρχή  και με το Διπλωματικό Σώμα  στην Αίθουσα των Τιμών, στις 17.15 με τον Πρόεδρο   στην Αίθουσα των Πρέσβεων  του Κυβερνείου  και τέλος στις 17.55 είχε μια ιδιαίτερη προσωπική συνάντηση με  μέλη του Μοναχικού Τάγματος των Πατέρων Ιησουιτών  στο Ναό του Αγίου Πέτρου.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos