Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Θεία Λειτουργία στο Αεροδρόμιο Maquehueστο Temuco

Σήμερα το πρωί, αφήνοντας την Αποστολική Νουντσιατούρα του Σαντιάγο, ο Άγιος Πατέρας Φραγκίσκος μετέβη με αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο της Αεροπορικής Βάσης “Grupo8 FACH» από όπου, στις 8:00 τοπική ώρα (12 ώρα Ρώμης) απογειώθηκε με προορισμό το Τεμούκο, με ένα A321 LATAM, αφού προηγουμένως χαιρέτισε 20 άτομα της Οργανωτικής Επιτροπής.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «La Araucania» του Temuco, ο Πάπας έγινε δεκτός από την Αυτού Εξοχότητα τον σεβασμιότατο Héctor Eduardo Vargas Bastidas, S.D.B., επίσκοπο του Temuco, από την Αυτού Εξοχότητα τον σεβασμιότατο Francisco Javier Stegmeier Schmidlin, επίσκοπο του Villarrica, από τον Πρόεδρο της Περιφέρειας και από τους Δημάρχους του Temuco, Padre de las Casas και Freire. Παρόντες ήταν επίσης μια χορωδία και μια ομάδα μικρών παιδιών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο Maquehue.

Μετά την άφιξή του, αφού χαιρέτισε τον διοικητή της αεροπορικής βάσης και μετά από μια περιφορά με το papamobile μεταξύ των πιστών, στις 10:20 τοπική ώρα (14:20 ώρα Ρώμης), ο Πάπας προΐστατο στην Ευχαριστιακή Τελετή «για την πρόοδο των λαών». Παρόντες ήταν επίσης μεταξύ άλλων και πιστοί που εκπροσωπούσαν αυτόχθονες λαούς της Araucania οι οποίοι ζωντάνεψαν τη Θεία Λειτουργία με παραδοσιακές μουσικές. Στο τέλος της τελετής, ο επίσκοπος του Temuco, η Αυτή Εξοχότητα σεβασμιότατος Héctor Eduardo Vargas Bastidas, S.D.B., απηύθυνε χαιρετισμό προς τον Πάπα. Μετά την τελική ευλογία, ο Άγιος Πατέρας μετέβη με αυτοκίνητο στον οίκο «Madre dela Santa Cruz».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos