Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ  SANTIAGO

Το αεροπλάνο με τον Άγιο Πατέρα προσγειώθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο Santiago της Χιλής που είναι ο πρώτος σταθμός του αποστολικού ταξιδιού στην Λατινική Αμερική.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Χιλής, Michelle Bachelet, και ο Καρδινάλιος Ricardo Ezzati Andrello. Ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι και ένας παραδοσιακό τραγούδι  από ένα κοριτσάκι που συνοδευόταν από μία ορχήστρα

Ο Άγιος Πατέρας στη συνέχεια μετακινήθηκε με αυτοκίνητο μέχρι  το Ναό του San Luigi Beltràn de Pudahuel, στην ανατολική περιφέρεια του Santiago. Εκεί έμεινε για λίγο να προσευχηθεί  στο μνήμα  του  Mons. Enrique Alvear Urrutia, βοηθού επισκόπου του που απεβίωσε  το έτος 1982, και αποκαλείτο «ο επίσκοπος των φτωχών». 

Με αυτοκίνητο στη συνέχεια έφθασε στην έδρα της Αποστολικής  Νουντσιατούρας όπου και έγινε δεκτός από ένα μεγάλο αριθμό πιστών. Οι πρώτες δημόσιες συναντήσεις του Πάπα  είχαν προγραμματιστεί για χθες Τρίτη 16 Ιανουαρίου. Ο Άγιος Πατέρας  συνάντησε τις πολιτικές Αρχές, την Πρόεδρο.

Η επίσκεψή του στη Χιλή αναμενόταν με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Χιλής διότι περίμεναν ενθαρρυντικά λόγια γεμάτα   από ελπίδα.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos