Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Αδελφική συνάντηση για Χριστουγεννιάτικες ευχές

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος πήγε στο Μοναστήρι “Mater Ecclesiae”, για νε ευχηθεί  στον Επίτιμο Πάπα Βενέδικτο 16ο  για τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως εξ άλλου συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Την είδηση την έδωσε το Γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα.

Όμως πριν από ένα μήνα, στις 18 του περασμένου Νοεμβρίου,  ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε το Βενέδικτο 16ο , με την ευκαιρία της απονομής του Βραβείου Ratzinger, υπενθυμίζοντας ότι «η προσευχή του  και η διακριτική και ενθαρρύνουσα παρουσία του   μας συνοδεύουν στην κοινή πορεία”. Το έργο του και η διδασκαλία του συνεχίζουν να είναι μία πολύτιμη κληρονομία  για την Εκκλησία και την διακονία μας. Ο Joseph Ratzinger συνεχίζει  να είναι ένας δάσκαλος  και ένας φίλος συνομιλητής για όσους  ασκούν  το δώρο της σκέψης  για να απαντήσουν  στην ανθρώπινη κλήση  της αναζήτησης της αλήθειας”.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos