Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Πάπας ενθαρρύνει τη Σύνοδο Κορυφής του Παρισιού «One Planet Summit»

Ο Πάπας Φραγκίσκος ενθαρρύνει τη Σύνοδο Κορυφής του Παρισιού «One Planet Summit» που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Πάπας αναφέρθηκε σε αυτή τη σύνοδο μετά το Angelus της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

«Δύο χρόνια μετά την έγκριση της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα, σκοπεύει να ανανεώσει τη δέσμευση για την εφαρμογή του και να εδραιώσει μια κοινή στρατηγική για την καταπολέμηση του ανησυχητικού φαινομένου της κλιματικής αλλαγής», υπογράμμισε ο Πάπας, στην ιταλική γλώσσα.

Ευχήθηκε η Ημέρα αυτή να μπορέσει να επιφέρει μια «ευαισθητοποίηση της συνείδησης» και «αποτελεσματικά» μέτρα, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα το ζήτημα μιας πλήρους ανθρώπινης οικολογίας η οποία περιλαμβάνει την καταπολέμηση της φτώχειας: «Ελπίζω ειλικρινά αυτή η σύνοδος Κορυφής, όπως και άλλες πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση, να προωθήσει μια σαφή συνειδητοποίηση της ανάγκης για πραγματικά αποτελεσματικές αποφάσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και ταυτόχρονα, για την καταπολέμηση της φτώχειας και να προωθήσει την πλήρη ανθρώπινη ανάπτυξη».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos