Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Αναχώρηση του Πάπα Φραγκίσκου από το  Bangladesh

Ο Πάπας Φραγκίσκος αφού έφθασε χθες το διεθνές αεροδρόμιο της  Dhakain Bangladesh, επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος  για να επιστρέψει στη Ρώμη. Η απογείωση έγινε στις 17.09 τοπική ώρα. Η άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο του Fiumicino, προβλέπεται για τις 23.00.  Θα ακολουθήσει η μεταφορά στο Βατικανό.

Έτσι ολοκληρώνεται και το 21ο Αποστολικό ταξίδι του Ποντίφικα που άρχισε στις 26 του περασμένου Νοεμβρίου με την αναχώρηση του για την Myanmar.

"Αγαπητοί φίλοι της Myanmar και του  Bangladesh – έγραψε ο Πάπας χθες στο  tweet ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Επικαλούμαι  πάνω σας τις ευλογίες  της αρμονίας και της ειρήνης". Ο Ποντίφικας επικαλείται επίσης για το Bangladesh "αρμονία"  και " ευημερία" στο τηλεγράφημα που απευθύνει στον Πρόεδρο Abdul Hamid. Ο Άγιος Πατέρας εκφράζει επίσης  τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στην Κυβέρνηση και σε όλο το λαό  του Bangladesh"για το ευγενικό καλωσόρισμα και την πολλή ευγένεια που έδειξαν κατά την επίσκεψή του".

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos