Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Στη Myanmar ένα μικρό ποίμνιο αλλά αλάτι της γης

Οι πρώτες δηλώσεις για το ταξίδι του Πάπα στη Myanmar, το χαρακτηρίζουν ως ταξίδι με έντονες ημέρες  και πολλές συναντήσεις με όλες τις αντιπροσωπείες της Ασιατικής Χώρας.

Αυτά ανέφερε στον απεσταλμένο του ραδιοφώνου του Βατικανού κ. Alessandro di Bussolo, ο Σεβασμιότατος Felix Lian Khen Thang, Επίσκοπος της Kalay και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου  της Χώρας.  «Εμείς οι Καθολικοί είμαστε μια μικρή Εκκλησία, θέλουμε όμως να είμαστε«το αλάτι της γης και το φως του κόσμου"».

Ο Σεβασμιότατος Felix Lian Khen Thang, μιλά για «θεραπεία» της Χώρας μόνο "μέσω  του διαθρησκευτικού και οικουμενικού διαλόγου". Βασικό γι’ αυτή τη διαδικασία  είναι  "η αγαθοεργή υπηρεσία" της Εκκλησίας  σε συνεργασία με όλους, χωρίς διακρίσεις, με γυναίκες και άνδρες κάθε πολιτισμού, θρησκείας και χρώματος

Έκφραση μιας πολυθρησκευτικής πραγματικότητας, στην Myanmarπου με τα λόγια του Πάπα Φραγκίσκου  χαρακτηρίζεται ως  "ένας πλούτος μέσα από διαφορές".

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos