Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφθασε στο Bangladesh

Χθες ημέρα Πέμπτη 0 Νοεμβρίου στις 3μμ τοπική ώρα  το αεροπλάνο με τον πολύτιμο επιβάτη Πάπα Φραγκίσκο προσγειώθηκε  στο διεθνές αεροδρόμιο  της Dhaka.  Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  του Bangladesh, Sig. Abdul Hamid. Παρούσες επίσης  πολιτικές και άλλες Αρχές, δέκα Επίσκοποι  του  Bangladesh και μια ομάδα πιστών.

Η τελετή της υποδοχής  συνοδεύτηκε από  40 παιδιά που ντυμένα στα κίτρινα και άσπρα,  κρατώντας  στα χέρια πολύχρωμα στεφάνια, παρουσίασαν ένα σύντομο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών  Δύο παιδιά  υποδέχθηκαν τον Άγιο Πατέρα  με λουλούδια  και με ένα βάζο που περιείχε γη του Bangladesh που ο Πάπας ευλόγησε.

Μετά αποδόθηκαν οι στρατιωτικές τιμές, ακούστηκαν  οι εθνικοί ύμνοι της Δημοκρατίας  του Bangladesh και του Κράτους του Βατικανού και παρουσιάστηκαν οι αντιπροσωπείες  των δύο Κρατών.  Στο τέλος της όλης τελετής, ο Άγιος Πατέρας Πάπας Φραγκίσκος   μεταφέρθηκε  με αυτοκίνητο  στο  National Martyr’s Memorial di Savar.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos