Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Mε τους δημοσιογράφους

Στο αεροπλάνο που τον έφερνε  στη Myanmar, ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως συνηθίζει  πήγε να χαιρετήσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ  που τον συνόδευαν. Αφού τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας Greg Burke,ο Πάπας απεύθυνε στους δημοσιογράφους  λίγα λόγια:

Greg Burke:

Αγιότητα καλησπέρα και καλή νύχτα! Είμαστε ευγνώμονες  που είσθε εδώ μαζί μας, σήμερα ακόμη περισσότερο, διότι είναι ήδη  δέκα και μισή το βράδυ περασμένες, Εσείς  μιλήσατε για ένα ταξίδι  συμφιλίωσης , συγνώμης και ειρήνης. Αυτό το βράδυ θα προσπαθήσουμε να σας αφήσουμε λίγο ειρήνη, θα είμαστε σύντομοι, έτσι θα βρείτε λίγο καιρό  να ξεκουραστείτε. Ευχαριστώ, Αν εσείς θέλετε να μας πείτε κάτι….

Πάπας Φραγκίσκος:

Καλή νύκτα και σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα. Σας ευχαριστώ για την εργασία που κάνετε  που πάντα σπέρνει  τόσο καλό. Σας εύχομαι καλή  παραμονή στη Myanmare. Λένε ότι κάνει πολύ ζέστη, μ’ αρέσει , αλλά εύχομαι να είναι καρποφόρο. Τώρα σας χαιρετώ. 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos