Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

 

Με απόφαση του Πάπα δεν πωλούνται πια τσιγάρα στο Βατικανό.

Σε απάντηση στους δημοσιογράφους, για την απόφαση του Πάπα  Φραγκίσκου να διακόψει την πώληση  τσιγάρων  στους εργαζομένους στο Βατικανό, ο Διευθυντής  του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Greg Burke δήλωσε ότι: " Ο Άγιος Πατέρας αποφάσισε  ότι το Βατικανό θα σταματήσει  να πωλεί τσιγάρα στους υπαλλήλους του  από το έτος 2018. Ο λόγος είναι απλό: η Αγία Έδρα  δεν μπορεί να συμβάλλει  σε κάτι που είναι αποδεδειγμένο ότι βλάπτει στην υγεία τω ανθρώπων. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση  της Υγείας, κάθε χρόνο το κάπνισμα  είναι η αιτία  περισσοτέρων από επτά εκατομμύρια θανάτους  σε όλο τον κόσμο».

«Παρόλο που η πώληση τσιγάρων με έκπτωση στους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους του Βατικανού, είναι πηγή εισοδήματος, κανένα  όφελος  δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί  εάν βάζει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos