Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Να αγαπάτε το ροδάριο”

Στη διάρκεια της γενικής ακρόασης του Οκτωβρίου , που είναι γνωστός ως  «ο μήνας του Ροδαρίου» ο Πάπας Φραγκίσκος  προέτρεψε τους πιστούς, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου  2017, να απαγγέλουν την κατ’ εξοχήν θεομητορική προσευχή που είναι το Ροδάριο.

« Στο  τέλος του μήνα Οκτωβρίου, επιθυμώ να σας συμβουλέψω  να προσεύχεστε με το άγιο Ροδάριο», είπε ο Πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος  στο τέλος της συνηθισμένη συνάντησης  με τους πιστούς, στους νέους, στους αρρώστους  και στους νεόνυμφους

«Αυτή η θεομητορική προσευχή , ας είναι για σας, αγαπητοί νέοι, ευκαιρία να εισέλθετε πιο βαθιά στο μυστήριο του Χριστού, που ενεργεί στη ζωή σας», συνέχισε.

Χαιρετώντας στη συνέχεια τους αρρώστους, είπε: « Να αγαπάτε το Ροδάριο, αγαπητοί άρρωστοι,  για να σας δίνει παρηγοριά και τη σωστή έννοια των πόνων σας». Και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Ας γίνει για σας, αγαπητοί νεόνυμφοι, πολύτιμη ευκαιρία να δοκιμάσετε  εκείνη την πνευματική οικειότητα με το Θεό,  που δημιουργεί μια νέα οικογένεια».

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos