Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

«Έκτακτος Ιεραποστολικός Μήνας», ο Οκτώβριος του 2019

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας των Ιεραποστολών , χθες  Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 ,  με κεντρικό θέμα: «Η ιεραποστολή στην καρδιά της Εκκλησίας», ο Πάπας Φραγκίσκος πρότρεψε όλους τους Βαπτισμένους , «να ζουν τη χαρά της ιεραποστολής μαρτυρώντας το Ευαγγέλιο  σε περιβάλλοντα  που ο καθένας ζει και εργάζεται».

Απευθυνόμενος στους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, περίπου 35.000  για την Κυριακάτικη προσευχή προς τιμήν της Παναγίας , ο Ρωμαίος Ποντίφικας  τους κάλεσε « να  συμπαραστέκονται με αγάπη, με συγκεκριμένους τρόπους και με την προσευχή  τους ιεραποστόλους  που έφυγαν για να αναγγείλουν το Χριστό σε όσους ακόμη δεν τον γνωρίζουν».

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπενθύμισε επίσης  τη σκέψη του «να προωθήσει ως «Έκτακτο Ιεραποστολικό Μήνα», τον Οκτώβριο του 2019, με σκοπό  την αναθέρμανση της ευαγγελικής δραστηριότητας της Εκκλησίας «προς τα έθνη».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας :“Την ημέρα αυτή που γίνεται και η λειτουργική μνεία του Αγίου Ιωάννη-Παύλου Β΄, του ιεραποστόλου Πάπα, εμπιστευόμαστε  στη μεσιτεία του την ιεραποστολή της Εκκλησίας μέσα στον κόσμο.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos