Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η εξόδιος ακολουθία ενός αστέγου


Ο Αρχιεπίσκοπος Konrad Krajewski, της elemosiniere pontificio(ποντιφικά έργα αγαθοεργίας), τέλεσε εξ ονόματος του Πάπα Φραγκίσκου στο παρεκκλήσι της Πανεπιστημιακής κλινικής «Agostino Gemelli» στη Ρώμη, την εξόδιο ακολουθία ενός σαρανταοκτάχρονου αστέγου, του Valentin. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το ιταλικό πρόγραμμα του Radio Vaticana.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι «ένας επίσκοπος που συνοδεύει τους τελευταίους», δήλωσε ο πολωνός ιεράρχης στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανού. «Είναι ποιμένας μας μέχρι τέλους», πρόσθεσε ο σεβασμιότατος Krajewski.

«Δεν πέθανε μέσα στην αδιαφορία ή χωρίς όνομα, αλλά με την αξιοπρέπεια του γιου, του αδελφού και του φίλου, με τους τόσους πολλούς φίλους που σήμερα βρίσκονται εδώ για να τον αποχαιρετήσουν», εξήγησαν με τη σειρά τους οι εθελοντές της Κοινότητας του Sant’Egidio, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους αστέγους που ζουν στην «Villetta della Misericordia» (στο Χωριό της Ευσπλαχνίας) μέσα στην πανεπιστημιούπολη, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους. (PDM)

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos