Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Ας προσευχηθούμε και για όσους αρνούνται το Θεό” 


Χαιρετίζοντας με εγκαρδιότητα τους προσκυνητές της πολωνικής γλώσσας  που ήταν παρόντες στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου , ο Άγιος Πατέρας  υπενθύμισε  την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου  2017  τη συνεχή προτροπή του να προσεύχονται με το άγιο Ροδάριο που η Παναγία ζήτησε κατά την εμφάνισή της  πριν από 100 χρόνια στην Φάτιμα της Πορτογαλίας. « Θα επιθυμούσα να προσεύχεστε κάθε μέρα με το ροδάριο», είπε η Παναγία στους τρεις μικρούς βοσκούς.

Απαντώντας στο αίτημά της, προσευχόμαστε μαζί για την Εκκλησία, για τους σκοπούς της Εκκλησία και όλου του κόσμου, συνέχισε ο Πάπας  και πρόσθεσε: «Να ζητούμε συγνώμη για τις αμαρτίες».  

Ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό του, ο Πάπας  προέτρεψε τους παρόντες να προσεύχονται  ιδιαίτερα για μερικές κατηγορίες ανθρώπων και είπε . «Να προσευχόμαστε για βρουν την πίστη όσοι αμφιβάλλουν,  αλλά και για όσους  αρνούνται το Θεό και για τις ψυχές του Καθαρτηρίου.

Ευλογώ όλους εσάς που προσεύχεστε με το Άγιο Ροδάριο και μην ξεχνάτε ότι ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Παναγία του Ροδαρίου.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos