Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Σε ένα μήνυμα που υπογράφει ο καρδινάλιος Γραμματέας της Αγίας Έδρας, Εκλαμπρότατος κ. PietroParolin, ο Πάπας Φραγκίσκος διαβεβαίωσε, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, για την «πνευματική του εγγύτητα» προς τους συμμετέχοντες στο 10ο Εθνικό Προσκύνημα των Οικογενειών το οποίο προωθείται από την «Ανανέωση  εν Πνεύματι» (Rinnovamento nello Spirito

Παραθέτουμε στη συνέχεια το μήνυμα που εστάλη στον Αρχιεπίσκοπο – ιεράρχη της Πομπηίας και Ποντιφικό εκπρόσωπο του Προσκυνήματος της Ευλογημένης Παρθένου του Ροδαρίου, Σεβασμιότατο  κ. Tommaso Caputo και το οποίο δημοσιεύθηκε στο Δελτίο του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας.

***

Προς την Αυτού Εξοχότητα, Σεβασμιότατο Tommaso Caputo

Ιερό προσκύνημα της Ευλογημένης Παρθένου του Ροδαρίου της Πομπηίας

Με την ευκαιρία του 10ου Εθνικού Προσκυνήματος των Οικογενειών για την Οικογένεια, που προωθείται από την Rinnovamento nello Spiritoσε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή του Ιερού Προσκυνήματος της Πομπηίας, η Ρωμαϊκή Σύνοδος  για τους Λαϊκούς, την Οικογένεια και τη Ζωή, την Εθνική Υπηρεσία για την Ποιμαντική της Οικογένειας της C.E.I. και το Εθνικό Φόρουμ των Συλλόγων Οικογενειών, με θέμα «Η χαρά της αγάπης η οποία βιώνεται μέσα στις οικογένειες και το Ιωβηλαίο της Εκκλησίας», η Αυτού Αγιότητα απευθύνει προς όλους τους συμμετέχοντες τον εγκάρδιο χαιρετισμό του και διαβεβαιώνει για την πνευματική εγγύτητά του.

Εκφράζει την ικανοποίησή του γι αυτή τη σημαντική συνάντηση που προσφέρεται ενόψει της προετοιμασίας για την παγκόσμια Συνάντηση των Οικογενειών το 2018, στο Δουβλίνο και, ενώ παροτρύνει να προσευχόμαστε για τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την έλλειψη εργασίας, για εκείνες που εκδιώκονται λόγω της πίστης τους και για κάθε οικογένεια που υποφέρει, ζητά να τον ενθυμούμαστε στην προσευχή μας και μέσα από την καρδιά του στέλνει την αποστολική ευλογία του.

Βατικανό, 16 Σεπτεμβρίου2017
Καρδινάλιος Pietro Parolin
Γραμματέας της Αγίας Έδρας

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos