Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Από χθες η Κύπρος έχει νέο Αποστολικό Νούντσιο.
 

Σ’ αυτή τη λεπτή θέση , ο Πάπας Φραγκίσκος  ονόμασε χθες 15 Σεπτεμβρίου τον ιταλό  διπλωμάτη  Σεβασμιότατο Leopoldo Girelli, 64 ετών, ο οποίος πριν από δύο μέρες είχε ονομαστεί επίσης Αποστολικός Νούντσιος στο Ισραήλ  και Αποστολικός  Δελεγάτος  στην Ιερουσαλήμ και την Παλαιστίνη.

Ο Σεβασμιότατος Girelli ήταν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου  2017 Αποστολικός Νούντσιος στην Σιγκαπούρη  και Αποστολικός  Αντιπρόσωπος στη Μαλαισία, επίσης Αποστολικός Νούντσιος  παρά της Ενώσεως των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) και επίσης  Αποστολικός Αντιπρόσωπος στο Βιετνάμ.

Ο Σεβασμιότατος  Girelli, από την  Predore, της  Επαρχίας   της  Bergamo, ήταν ο πρώτος  Αποστολικός  Αντιπρόσωπος στο Βιετνάμ, (χωρίς όμως να διαμένει εκεί) από το έτος 1975.   

Η ονομασία του ήταν καρπός  της Ομάδας εργασίας  μεταξύ Ρώμης και Ανόι και ήταν το «πρώτο βήμα»  προς μία ομαλοποίηση  των σχέσεων μεταξύ της Αγίας Έδρας και  του Βιετνάμ.

Διατέλεσε  επίσης Αποστολικός Νούντσιος  στην Ινδονησία και στο Ανατολικό Τιμόρ.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos